18.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More
    More

      Η Columbia Pictures αλλάζει το ιστορικό logo της -Ποια είναι η «Γυναίκα με τη δάδα»

      - Χορηγούμενη -

      Χρόνια μετά έγινε η αποκάλυψη

      - Χορηγούμενη -

      Η Columbia Pictures κλείνει τα 100 χρόνια της στη βιομηχανία του θεάματος και αυτό είναι η κατάλληλη αφορμή για να προχωρήσει η Sony -όπως και ανακοίνωσε- σε μια σειρά από αλλαγές με τον ερχομό του καινούργιου χρόνου, αρχίζοντας με το λογότυπο της πασίγνωστης εταιρείας.

      Τι θα κάνουν; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει ήδη στο φως θα ανανεώσουν την εμβληματική γυναίκα με τη δάδα που την βλέπουμε στην έναρξη όλων των ταινιών -υπομονή, αυτό θα γίνει μετά τις 10 Ιανουαρίου.

      Ποια είναι η εμβληματική «Γυναίκα με τη δάδα»;

      Σε άλλους θυμίζει αρχαία Ελληνίδα θεά, σε άλλους το Άγαλμα της Ελευθερίας.

      Όπως και να έχει η «Κυρία Κολούμπια»v- έτσι πια έχει μείνει στην ιστορία- είναι πασίγνωστη και τόσο αγαπημένη, αφού βρίσκεται σε μερικές από τις ταινίες που έχουμε όλοι ξεχωρίσει και που βλέπουμε ξανά και ξανά με μανία στο πέρασμα των χρόνων.

      - Χορηγούμενη -

      Η αλήθεια είναι πως για αρκετά χρόνια υπήρχε η φήμη ότι οι δημιουργοί της εμπνεύστηκαν από τη διάσημη ηθοποιό, Ανέτ Μπένινγκ, μιας και το πρόσωπό της μοιάζει με αυτό της γυναίκας.

      Πριν από 7 χρόνια, σε σχετική ερώτηση που της είχε γίνει, είχε απαντήσει πως όντως μοιάζουν και πως ίσως χρησιμοποίησαν δική της φωτογραφία, χωρίς κανείς ποτέ να την είχε ενημερώσει γι’ αυτό.

      Ποια είναι η αλήθεια όμως;

      Το παραπάνω σενάριο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικά όπως κατάλαβες πολύ καλά, γιατί ο ζωγράφος που προσέλαβαν από την εταιρεία το 1992 για να φτιάξει τη μακέτα του λογότυπου, αποκάλυψε ότι το μοντέλο του ήταν μια γυναίκα με το όνομα, Τζένι Τζόσεφ.

      Η ίδια ήταν τότε τότε 28 χρονών και εργαζόταν ως βοηθός της φωτογράφου, Κάθυ Άντερσον.

      Την ρώτησαν αν ήθελε να το κάνει, έναντι μιας μικρής αμοιβής, είπε το ναι και η επιτυχία ήρθε. Δεν ήταν όμως έτοιμη να την διαχειριστεί και έτσι ζήτησε να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητά της.

      - Χορηγούμενη -
      πηγηjenny.gr

      Διαβασε και αυτο

      Stay in touch

      To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

      Exit mobile version