17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την τάση του latte make up

    - Χορηγούμενη -

    Το mega trend του καλοκαιριού!

    - Χορηγούμενη -

    Χαιρόμαστε πολύ όταν εντοπίζουμε μία τάση και αυτή βλέπουμε να υιοθετείται από τα αγαπημένα beauty girls. Αυτή τη φορά, αναφερόμαστε στην τάση του latte make up. Πριν μία εβδομάδα είδαμε τη Δούκισσα Νομικού με αυτή και τώρα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Το latte make up κολακεύει γαλανά και καστανά μάτια

    Ήδη, το latte make up έχει συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Είναι ζεστό και χάλκινο, γαλακτώδες και αβίαστο, με λίγα λόγια συγκεντρώνει όλη την αίσθηση ενός καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πηγαίνει αυτή η πρόταση σε κορίτσια, όπως η Δούκισσα Νομικού και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι γήινες αποχρώσεις δημιουργούν αυτά το soft smokey look, ενώ έντονα ζυγωματικά λες που μοιάζουν να κάηκαν από τον ήλιο και φυσικά nude χείλη θα ολοκληρώσουν τα summer outfits και θα ταιριάξουν σε κάθε περίσταση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε την εσωτερική γωνία των ματιών της ακολουθώντας τις βασικές αρχές του viral trend.

    Για να το αντιγράψετε επιλέξτε ένα ελαφρύ προϊόν βάσης. Για έντονα ζυγωματικά το bronzer είναι το key item, το οποίο μπορείτε επίσης, να χρησιμοποιήσεις για να τονίσετε το βλέμμα σ, ενώ για juicy φυσικά χείλη επιλέξτε διάφανα lip gloss, τα οποία θα χαρίσουν ενυδάτωση και λάμψη. Ουσιαστικά, πρόκειται για το καλοκαιρινό upgrade του vanilla makeup, μιας απόλυτα “clean”, αλλά με μια δόση μινιμαλισμού και απλότητας, τάσης μακιγιάζ. Οι αποχρώσεις που επικρατούν σε αυτή ανήκουν εξίσου στη γήινη παλέτα, με το λευκό, εκρού, créme, μπεζ, ανοιχτό καφέ και το vanilla cream να γλυκαίνουν διακριτικά το πρόσωπο.

    - Χορηγούμενη -
    πηγηokmag.gr

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.