27.8 C
Athens
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Νέο τραγούδι: Δημήτρης Ταταράκης – «Jasmine»

    - Χορηγούμενη -

    Ο Δημήτρης Ταταράκης συνεχίζει να διευρύνει τα μουσικά όριά του με το «Jasmine».

    - Χορηγούμενη -

    Ο Δημήτρης Ταταράκης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα, επανέρχεται δυναμικά με το νέο single «Jasmine».

    Μοντέρνο, εκρηκτικό και γεμάτο ενέργεια, το «Jasmine» είναι ένα dance anthem που συνδυάζει pop, ethnic και λύρα και παρασύρει στον ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα.

    Την ευφάνταστη και πλούσια παραγωγή του τραγουδιού έκαναν ο Dj Timo και ο Th Mark, ενώ τους στίχους του «Jasmine» έγραψε ο ίδιος ο Δημήτρης Ταταράκης, ξεδιπλώνοντας άλλο ένα ταλέντο του.

    Το «Jasmine» συνοδεύεται από ένα μοντέρνο, κινηματογραφικό και γεμάτο αισθησιασμό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκου.

    - Χορηγούμενη -

    Ο Δημήτρης Ταταράκης αποδεικνύει για άλλη μία φορά το ταλέντο του, δημιουργώντας έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό μουσικών στοιχείων.

    Η σύγχρονη παραγωγή του Dj Timo και του Th Mark αναδεικνύει την ενέργεια του τραγουδιού, ενώ οι στίχοι του Δημήτρη Ταταράκη δίνουν έμφαση στον προσωπικό χαρακτήρα του.

    Το «Jasmine» ακολουθεί την ανατρεπτική συνεργασία του Δημήτρη Ταταράκη και του Vaggeli Mansaray στο viral τραγούδι «Τι Κοιτάνε», που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

    Ο Δημήτρης Ταταράκης συνεχίζει να εξερευνά τα όρια της μουσικής του, δημιουργώντας έναν μοναδικό ήχο που αποπνέει μοντέρνα αισθητική. Οι μεθυστικές μελωδίες του «Jasmine» αγκαλιάζουν τον ακροατή και τον ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο ένταση.

    Το νέο single «Jasmine» του Δημήτρη Ταταράκη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.