4.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Νέο video: Γιώργος Μαζωνάκης – «μαΖΩ Ακόμα (Όλα Μου Τα Θέλω)

    - Χορηγούμενη -

    Με μία πρωτοποριακή ιδέα δίνει εικόνα ο Γιώργος Μαζωνάκης στο νέο τραγούδι του.

    - Χορηγούμενη -

    Ο εμβληματικός Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει για ακόμη μία φορά με σκοπό να μας καθηλώσει.

    Το νέο τραγούδι του με τίτλο «μαΖΩ Ακόμα (Όλα Μου Τα Θέλω)» αποτελεί έναν ύμνο στις καταπιεσμένες ανάγκες, αλλά και παράλληλα στην ικανότητα μας να επιβιώνουμε με επιτυχία.

    Το τραγούδι συνδυάζει αρμονικά τόσο το λαϊκό όσο και το upbeat στοιχείο, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να το πλαισιώνει φωνητικά με τη δική του χαρακτηριστική χροιά.

    Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Δήμας, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Κώστας Καλημέρης.

    - Χορηγούμενη -

    Το video clip για το «μαΖΩ Ακόμα (Όλα Μου Τα Θέλω)» είναι μία πρωτοποριακή ιδέα σε σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη.

    Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανοίγει τις πόρτες του καλοκαιριού και μας προσκαλεί να συστηθούμε ξανά και να παιχτούμε μαζί στα γήπεδα, στις παραλίες και στις σκηνές όλης της χώρας, με τη μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι σήμερα.

    Όπου και αν βρίσκεστε, πείτε «HELLO» στο καλοκαίρι και καλωσορίστε την εποχή που φωτίζει την Ελλάδα, με τη μουσική που φωτίζει τη διάθεσή μας.

    Με τραγούδια τριάντα ετών και μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών σε καινούριες ενορχηστρώσεις και δημιουργικές περιπέτειες, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής ταξιδεύει στις μεγαλύτερες και τις ομορφότερες πόλεις το συναίσθημα μίας ακόμη sold out χρονιάς στο «Κέντρο Αθηνών», φτιάχνοντας τον φετινό ήχο του ζεστού ήλιου, της δροσερής θάλασσας και του αλμυρού ιδρώτα.

    Στο πλευρό του, όπως και τον χειμώνα, θα είναι ο Φώτης Παπαζήσης, η Τάτα και όλος ο κόσμος που κάθε φορά ανυπομονεί να συναντηθεί στη φωνή και τη διάθεση του Γιώργου Μαζωνάκη.

    Η περιοδεία «HELLO» του Γιώργου Μαζωνάκη θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Ιουνίου από Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στην Αθήνα και θα συνεχιστεί στις 20 Ιουνίου το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, πριν ταξιδέψει σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Λάρισα, Κατερίνη, Πάτρα, Κως, Ρόδος, Ηράκλειο, Βόλο και άλλους σταθμούς.

    Το νέο single «μαΖΩ Ακόμα (Όλα Μου Τα Θέλω)» του Γιώργου Μαζωνάκη κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.