11.9 C
Athens
Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Τανιμανίδης – Μαυρίδης: Επανένωση με ταξιδιωτική εκπομπή στον ANT1;

    - Χορηγούμενη -

    Ύστερα από πολλά χρόνια Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως αποκατέστησαν την… πληγωμένη φιλία τους ενώ υπάρχει πλέον σοβαρή πιθανότητα να τους δούμε να ενώνονται ξανά και σε επαγγελματικό επίπεδο!

    - Χορηγούμενη -

    Θυμίζουμε ότι οι δύο κολλητοί φίλοι έφτασαν στο σημείο να μην… μιλιούνται λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «World Party» η οποία σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αποτελώντας παράλληλα πόλο έλξης για αναρίθμητους νέους, οι οποίοι σίγουρα θα ήθελαν να βρίσκονται στην θέση των παρουσιαστών!

    Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Μαυρίδης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία, ύστερα από πολλά χρόνια, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη η οποία μάλιστα συγκέντρωσε πληθώρα από like! Η λεζάντα απλή και περιεκτική «You Only Live Once», με τα σενάρια να έχουν πάρει φωτιά! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Τανιμανίδης, εκτός από τον δεύτερο κύκλο του Dragon’s Den o οποίος είναι δεδομένος, ετοιμάζει και με δεύτερη εκπομπή στον ANT1 τη νέα σεζόν.

    Εδώ, λοιπόν, έρχεται και ‘κουμπώνει’ ο Γιώργος Μαυρίδης, κάτι που αποτελεί και διακαή πόθο πολλών τηλεθεατών οι οποίοι ανυπομονούν για την τηλεοπτική επιστροφή των δύο κολλητών φίλων!

    - Χορηγούμενη -
    πηγηyoufly.com

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.