6.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Το revenge dress της Emily Ratajkowski και η ιστορία πίσω από αυτό

    - Χορηγούμενη -

    Η απάντηση του supermodel στον άπιστο πρώην σύζυγο!

    - Χορηγούμενη -

    Μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της, ο οποίος όπως έγινε γνωστό την απατούσε, το μοντέλο Emily Ratajkowski βγήκε με ένα cool, διαφανές διχτυωτό φόρεμα για να γιορτάσει τη 50ή επέτειο του περιοδικού W.
    To διάσημο μοντέλο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Sebastian Bear – McClard τον Σεπτέμβριο του 2022 και φόρεσε αυτό το φόρεμα τον Οκτώβριο, οπότε το χαρακτηρίζουμε φόρεμα εκδίκησης, όχι μόνο λόγω του χρόνου, αλλά και λόγω του πόσο κομψό, αποκαλυπτικό είναι και τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της.

    Η emrata εμφανίστηκε στο gala με ένα Maxi διχτυωτό φόρεμα Tory Burch, το οποίο ήταν εντελώς γυμνό από μέσα και κάλυψε τα επίμαχα σημεία, φορώντας σατέν εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος Fleur du Mal. Τα μακριά καστανά μαλλιά της ήταν φτιαγμένα σε μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της σχετικά απλό με nude χείλη και ελαφρύ smokey στα μάτια. Ολοκλήρωσε το υπέροχο σύνολο με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και ένα μικρό, μαύρο τσαντάκι clutch.

    ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ

    Την ίδια περίοδο φημολογούνταν ότι έβγαινε με τον Brad Pitt, ενώ στο TikTok είχε αφήσει αιχμές ότι είναι αμφιφυλόφιλη. Λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησε να βγαίνει με τον Pete Davidson, με τον οποίο επίσης χώρισε μετά από 1,5 μήνα. Σήμερα, βγαίνει με κάποιον, αφού ο φακός των παπαράτσι την έχει πιάσει να δίνει καυτά φιλιά με τον Eric Andre, με τον οποίο αποκάλυψε τη σχέση της δημόσια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού ο ίδιος πόσταρε στο Instagram πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

    - Χορηγούμενη -
    πηγηpink.gr

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.