8 C
Athens
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Γιατί εξαφανίστηκε η Meghan Markle μετά την έκδοση του βιβλίου του πρίγκιπα Harry;

    - Χορηγούμενη -

    Όλοι αναρωτιούνται για τον τρόπο που η Meghan Markle έχει εξαφανιστεί μέσα στον Ιανουάριο όπου και εκδόθηκε επίσημα το βιβλίο Spare του πρίγκιπα Harry.

    - Χορηγούμενη -

    Το βιβλίο του πρίγκιπα Harry, η εξιστόρηση της ζωής του ως Ρεζέρβα του βασιλικού θρόνου της Βρετανίας συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ με πιο σημαντικό εκείνο της αγγλικής έκδοσης που κατάφερε να ξεπεράσει τις 1,43 εκατομμύρια πωλήσεις.

    Από τις 10 Ιανουαρίου 2023 οπότε και η κυκλοφόρησε, το βιβλίο που έβαλε «βόμβα» στα θεμέλια της σχέσης του πρίγκιπα Harry με την οικογένειά του, προκαλεί αντιδράσεις, σχόλια και δεκάδες δημοσιεύματα έχουν ασχοληθεί με όλα σχεδόν τα κεφάλαια της αυτοβιογραφίας.

    Που εξαφανίστηκε η Meghan;

    Στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της Ρεζέρβας, το βιβλίο του Harry κατάφερε να γίνει το βιβλίο που αγοράστηκε πιο γρήγορα στη Βρετανία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ και δεν αποτελεί βιβλίο μυθοπλασίας.

    - Χορηγούμενη -

    Αυτό που παρατήρησαν πολλοί τις δύο εβδομάδες αυτές; Κυκλοφορίας του Spare, είναι η απουσία της Meghan από το πρόμο του βιβλίου. Η Markle σχεδόν εξαφανίστηκε τις εβδομάδες αυτές με πολλούς να υποθέτουν πως η 41χρονη δούκισσα κρατάει απόσταση από τον Harry και την αυτοβιογραφία του, αρχικά γιατί είχε ενστάσεις ως προς κάποια συγκεκριμένα κεφάλαια της Ρεζέρβας και επιπρόσθετα γιατί δεν θέλει να ειπωθεί από κανέναν πως ήταν η Meghan εκείνη που έκανε πλύση εγκεφάλου στον Harry και τον έπεισε να γράψει έστω και μία παράγραφο στο βιβλίο του εξαιτίας της Markle.

    Ακόμα κι όταν ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ρωτήθηκε από το τμήμα των Fox News Digital για την απουσία της Markle από την περιοδεία προώθησης του Spare απάντηση δεν ήρθε.

    Ο royal συγγραφέας Christopher Andersen που πρόσφατα έγραψε ένα βιβλίο για τον Κάρολο, εξήγησε πως η Meghan στέλνει σαφές μήνυμα, δείχνοντας πως η Ρεζέρβα είναι δημιούργημα του Harry και μόνο.

    «Η Meghan θέλει να είναι σαφές πως κανείς δεν θα υποθέσει ότι έχει συμμετοχή στη βιογραφία του Harry. Η ιστορία του Harry είναι ειπωμένη μόνο από τον ίδιο όσο θετικό ή αρνητικό είναι το γεγονός αυτό για τον ίδιο».

    Αυτό που δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το royal ρεπορτάζ δεν κατανοούν είναι το γιατί ο Harry έχει συμμετάσχει στην προώθηση όλων των projects που δημιούργησε η αγαπημένη του, είτε μιλάμε για το podcast Αρχέτυπα στο Spotify, είτε στο 40/40 project με αφορμή τα 40α γενέθλια της δούκισσας.

    Οι royal ειδικοί τονίζουν πως οι Sussexes θα κάνουν come back μαζί και η Meghan θα εμφανιστεί σύντομα.

    Και όχι μόνο. Το φημολογούμενο βιβλίο της Markle δεν θα αργήσει να έρθει, μιας και προτεραιότητα των Sussexes, είναι να διορθώσουν όσα πράγματα ειπώθηκαν λανθασμένα για εκείνους.

    Η Ρεζέρβα κυκλοφορεί

    Η ΡΕΖΕΡΒΑ, η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Sussex, κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πεδίο.

    Το βιβλίο ανακαλεί στη μνήμη μας μια από τις πιο εμβληματικές εικόνες του εικοστού αιώνα: δύο αγόρια, δύο νεαροί πρίγκιπες, να περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, καθώς ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε συγκλονισμένος, βυθισμένος στην απόλυτη θλίψη – και στην αβεβαιότητα. Για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται τη δική του ιστορία, τη δική του αλήθεια για τη βασιλική οικογένεια και για το πώς είναι να ζεις μία ζωή ως αναπληρωματικός διάδοχος του θρόνου, ως ΡΕΖΕΡΒΑ. Σφραγισμένη από την ορμητική, αφοπλιστική ειλικρίνεια του συγγραφέα, η ΡΕΖΕΡΒΑ αποτελεί ένα εκδοτικό ορόσημο, ένα βιβλίο αποκάλυψη, πλημμυρισμένο από βαθιά επίγνωση και σκληρά κερδισμένη σοφία για την αέναη δύναμη και νίκη επίσης αγάπης που αφήνει πίσω επίσης τον πόνο.

    Τι δεν γνωρίζαμε για τις πωλήσεις του βιβλίου Spare

    Ο Πρίγκιπας Χάρι επιθυμεί να υποστηρίξει βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις με δωρεές από τα έσοδα του βιβλίου ΡΕΖΕΡΒΑ. Ο Δούκας του Σάσεξ έχει δωρίσει 1.500.000 δολάρια στον φιλανθρωπικό οργανισμό Sentebale που ίδρυσε με τον Πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο στη μνήμη των μητέρων επίσης, ο οποίος υποστηρίζει παιδιά και νέους στο Λεσότο και στην Μποτσουάνα που έχουν πληγεί από τον ιό HIV/AIDS. Ο Πρίγκιπας Χάρι θα δωρίσει επίσης στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό WellChild το ποσό των 300.000 λιρών. Το ίδρυμα WellChild, του οποίου είναι βασιλικός χορηγός επί δεκαπέντε χρόνια, δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά και νέους με σοβαρά προβλήματα υγείας να δέχονται φροντίδα και θεραπεία στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο, όπου αυτό είναι δυνατόν.

    Βρες τη Ρεζέρβα εδώ

    - Χορηγούμενη -
    πηγηqueen.gr

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.