19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Netflix: Μάθαμε πότε ακριβώς θα έρθει το εκρηκτικό sequel Extraction 2 με τον Chris Hemsworth 

    - Χορηγούμενη -

    Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

    - Χορηγούμενη -

    Το Netflix μόλις αποκάλυψε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ταινιών του για το 2022 και έτσι μεταξύ άλλων μάθαμε πότε θα καταφθάσει στη συνδρομητική υπηρεσία το Extraction 2.

    Αναλυτικότερα, η ταινία δράσης υψηλών οκτανίων που έχει επίσημο τίτλο ‘Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2’ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου του 2023. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα συνδυαστικό trailer για όλο το line-up του Netflix για το 2023, το οποίο ωστόσο περιλαμβάνει διάφορα νέα αποσπάσματα. Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

    Πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας, για την ώρα οι επίσημες πληροφορίες είναι λιγοστές. Το Netflix έχει μοιραστεί μόνο μια σύντομη σύνοψη της νέας περιπέτειας του Tyler Rake. Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός μισθοφόρος θα αναλάβει μία ακόμα φονική αποστολή: να σώσει την κακοποιημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατείται.

    Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι το sequel σκηνοθετεί και πάλι ο Sam Hargrave που απέδειξε ότι το κατέχει πίσω από τις κάμερες, ενώ γράφει και το σενάριο, σε παραγωγή των Joe & Anthony Russo (Avengers: Endgame, Cherry, The Grey Man). Μάλιστα, ο Joe είχε δηλώσει ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου, με διαφορετικό ρυθμό και διαφορετικό ‘τόνο’.

    - Χορηγούμενη -

    Μαζί με τον Hemsworth και η Golshifteh Farahani θα επιστρέψει στο ρόλο της από την πρώτη ταινία, ενώ συμπρωταγωνιστούν και οι Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

    Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα σχετικά με την πρώτη ταινία, στο review του για το Unboxholics.com, ο Αντώνης Παυλίδης είχε αναφέρει:

    Ακόμα και με το αδύναμο σενάριο του κατά τα άλλα ταλαντούχου Joe Russo, η ταινία του Netflix ανήκει δικαιωματικά σε αυτές που αξίζει να δεις.  Άλλωστε, τέτοιου είδους ταινίες τις βλέπεις όχι για τον ρεαλισμό και το βάθος στους χαρακτήρες, αλλά για την ακατάπαυστη και ωμή δράση που σου προσφέρουν.  Όταν όμως οι συντελεστές τέτοιων ταινιών καταφέρνουν με επιτυχία να συνδυάσουν δράση με δράμα, τότε πραγματικά βιώνεις κάτι μοναδικό.  Στην συγκεκριμένη περίπτωση του ‘Extraction’ έχουμε χορταστική δράση, δίχως ικανοποιητικό δράμα.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.