5.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Η Μαρία Σάκκαρη στη νέα Dior Vibe καμπάνια

    - Χορηγούμενη -

    Η Ελληνίδα τενίστρια που βρίσκεται στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, φωτογραφίζεται με δημιουργίες από την Dior Vibe Line.

    - Χορηγούμενη -

    Η στενή σχέση του οίκου Dior με την Μαρία Σάκκαρη, επιβεβαιώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι όταν η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδωσε το παρών στο show της Dior Cruise 2022 συλλογής που παρουσιάστηκε στο Καλλιμάρμαρο, φυσικά φορώντας δημιουργία Dior. Τώρα βλέπουμε την Μαρία Σάκκαρη στη νέα Dior Vibe Line καμπάνια, με την ίδια να ποζάρει στο φυσικό της περιβάλλον, δηλαδή το τερέν.

    Η Dior Vibe collection που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Dior Cruise 2022 πασαρέλα της Αθήνας, τώρα εμπλουτίζεται με κομμάτια από την Fall 2022 συλλογή, διατηρώντας τον sportswear χαρακτήρα της, με την κομψότητα που διακρίνει τον Dior και τη Maria Grazia Chiuri. Αυτή η σπορ συλλογή επαναπροσδιορίζει το αθλητικό στυλ, μέσα από biker shorts, πόλο shirts, τζάκετ, leggings και crop top, που εύκολα θα μπορούσαν να γίνουν μέρος του καθημερινού street style, ορίζοντας στην ουσία και ένα νέο athleisure. Στις fresh αφίξεις ξεχωρίζουν τα Dior Star sneakers με το αστέρι του οίκου, όπως και τα patterns με την τίγρη και το λιοντάρι που αντλούν αναφορές από τον κόσμο του μποξ και ντύνουν την Dior Vibe bowling bag. Στην wishlist μας μπαίνει φυσικά το ευέλικτο maxi clutch με το λουράκι που μπορεί να φορεθεί και στον ώμο, αποτελώντας το νέο must-have.

    Το λευκό και το μαύρο πρωταγωνιστούν στην παλέτα με τα βασικά χρώματα της Dior Vibe Line, όπως και τα prints σε κίτρινο-μπλε. H Dior Vibe αντλεί αναφορές από την αισθητική της δεκαετίας του 2000, που φέτος θεωρείται απόλυτο trend, ειδικά για την Generation Z που τώρα ανακαλύπτει το Y2K look.

    - Χορηγούμενη -
    πηγηvogue.gr

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.