24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Θοδωρής Φέρρης: Backstage φωτογραφίες από το video clip για το νέο τραγούδι «Χίλια Κομμάτια»

    - Χορηγούμενη -

    Ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να μας κάνει «Χίλια Κομμάτια» με ακόμα μία επιτυχία.

    - Χορηγούμενη -

    Πριν από λίγες ημέρες έγιναν τα γυρίσματα για το music video του τραγουδιού και οι φωτογραφίες από τα backstage δίνουν μία πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας. Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του βάζει για ακόμα μία φορά τον ξεχωριστό ρυθμό του σε ένα τραγούδι γεμάτο έντονο συναίσθημα.

    Το «Χίλια Κομμάτια» είναι ένα φρέσκο και ρυθμικό single που ανεβάζει αμέσως τη διάθεση, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Platinum, σε λίγες ημέρες.

    Τα γυρίσματα του music video έγιναν σε θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, με τον Θοδωρή Φέρρη και όλη την υπόλοιπη ομάδα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα οπτικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει.

    Το «Χίλια Κομμάτια» είναι το επόμενο τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη μετά τη δυνατή μπαλάντα «Παρασκευή», σε μουσική και στίχους του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, που κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς.

    - Χορηγούμενη -

    Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Romeo Club» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που έγιναν πόλος έλξης και sold out από το πρώτο διήμερο. Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ στο μουσικό σχήμα συμμετέχουν επίσης οι Ανδρομάχη, Γιάννης Γρόσης και Ματίνα Ζάρα.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.