22.1 C
Athens
Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Τα Mad Video Music Awards 2021 θα διεξαχθούν στην Τεχνόπολη με την παρουσία κοινού

    - Χορηγούμενη -

    Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των Mad Video Music Awards 2021.

    Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards, έρχονται για 18η χρονιά.

    - Χορηγούμενη -

    Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός πραγματοποιείται φέτος, ξανά με κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

    Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού!

    Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά, αφού για πρώτη φορά θα έχουν παράλληλες δράσεις σε διαφορετικούς χώρους.

    Στην εκδήλωση κορύφωσής τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι παρευρισκόμενοι θα βιώσουν μία σπάνια μουσική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις απονομές των 16+1 βραβείων, 6 εντυπωσιακά live acts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο.

    - Χορηγούμενη -

    Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τον παλμό του backstage θα μεταφέρει η Κόνι Μεταξά.

    Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ έχει ήδη ξεκινήσει. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online στο www.viva.gr.

    Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ θα προβληθούν για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA.

    Την Κυριακή 4 Ιουλίου θα απολαύσουμε πολλές μουσικές στιγμές, backstage εκπλήξεις και αποκλειστικά στιγμιότυπα σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show.

    Κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

    Η είσοδος στο χώρο ευθύνης της εκδήλωσης επιτρέπεται εφόσον οι κάτοχοι εισιτηρίων:

    αα) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή

    αβ) έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορονοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα της συναυλίας είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού COVID-19 (rapid test) ή σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα της συναυλίας.

    Η αρνητική διάγνωση του ελέγχου με την μέθοδο PCR και της εξέτασης με rapid test αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από διαγνωστικό κέντρο, ενώ η αντίστοιχη διάγνωση με self test αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από το https://self-testing.gov.gr/.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.