14.1 C
Athens
Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Νίκος Μακρόπουλος: «Καινούργια Πρεμιέρα» με νέο τραγούδι

    - Χορηγούμενη -

    Μια «Καινούργια Πρεμιέρα» είναι ό,τι χρειαζόμαστε περισσότερο αυτή τη στιγμή και ο Νίκος Μακρόπουλος μας την προσφέρει απλόχερα.

    Ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί την «Καινούργια Πρεμιέρα» του.

    - Χορηγούμενη -

    Είναι το πρώτο single του δημοφιλούς καλλιτέχνη για το 2021, ενώ σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει και το ολοκληρωμένο του άλμπουμ του.

    Το «Καινούργια Πρεμιέρα» έρχεται λίγους μήνες μετά το τραγούδι «Τ’ Αλλάζω Όλα», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του προηγούμενου Δεκεμβρίου και ήδη μέτρα πάνω από ένα εκατομμύριο views στο YouTube.

    Αυτή τη φορά ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει με μία δυναμική Μπαλάντα και μας χαρίζει ακόμα μία μοναδική ερμηνεία.

    «Λέω γλιτώσαμε στον εαυτό μου, όλα πως έγιναν για το καλό μου, λέω καλύτερα τώρα παρά αργότερα, λέω θα κάνω καινούργια πρεμιέρα, σ’ άλλη αγάπη με άλλο αέρα, πράγματα έχω να ζήσω πολύ ανώτερα, μα κάθε μέρα που φεύγει είμαι χειρότερα…», τραγουδά.

    - Χορηγούμενη -

    Τη μουσική του τραγουδιού «Καινούργια Πρεμιέρα» έχει γράψει εγώ ταλαντούχος Γιάννης Φρασέρης ενώ οι στίχοι ανήκουν στον έμπειρο Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

    Το νέο single του Νίκου Μακρόπουλου συνοδεύεται από ένα άκρως εντυπωσιακό video clip πού γυρίστηκε στην πόλη του,  τη Θεσσαλονίκη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Αμοιρίδη.

    Το «Καινούργια Πρεμιέρα» κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.