11.9 C
Athens
Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Ο Michael Jackson μεταμφιεζόταν σε άστεγο για να μην τον αναγνωρίζουν δημοσίως

    - Χορηγούμενη -

    Σε ακραίες μεταμφιέσεις προχωρούσε ο Michael Jackson για να κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα στον κόσμο.

    Ο αδερφός του Michael Jackson, Marlon, αποκάλυψε ότι ο αείμνηστος σταρ χρησιμοποιούσε πληθώρα ασυνήθιστων μεταμφιέσεων για να αποφύγει να τον αναγνωρίζουν δημοσίως.

    - Χορηγούμενη -

    Ο «βασιλιάς της pop» μεταμφιεζόταν ακόμα και σε άστεγο, σύμφωνα με τον Μάρλον, ο οποίος είπε ότι η επιτυχία κατέστησε αδύνατο για τον Michael Jackson να ζήσει μια δημόσια ζωή.

    «Ο Michael βρισκόταν σε μια δυσχερή κατάσταση. Και ήταν δύσκολο γι’ αυτόν. Πολύ δύσκολο. Είναι εντυπωσιακό. Αν ο Michael έβγαινε έξω, σε λίγα δευτερόλεπτα ο κόσμος θα σταματούσε ό,τι έκανε. Γι’ αυτό άρχισε να φοράει μεταμφιέσεις», είπε στην εφημερίδα «The Guardian».

    Ο Marlon θυμήθηκε επίσης ότι μία ημέρα συνάντησε τον αδελφό του, μεταμφιεσμένο, σε ένα δισκοπωλείο.

    «Πήγα από πίσω του και του ψιθύρισα στο αυτί: “Michael, τι κάνεις εδώ;” Ήταν ντυμένος σαν ζητιάνος. Τα ρούχα του ήταν βρώμικα, είχε πεταχτά δόντια, αφάνα, τα παπούτσια του ήταν βρώμικα, το πουκάμισό του ήταν σκισμένο, αλλά αγόραζε όλους αυτούς τους εξαιρετικούς δίσκους», περιέγραψε.

    - Χορηγούμενη -

    «Του είπα: “Ένα άλλο πράγμα που σε πρόδωσε, Michael, είναι ότι φοράς τα ίδια παπούτσια όλη την ώρα”. Ήταν τα ίδια μοκασίνια που φορούσε στη σκηνή».

    Για το θάνατο του Michael Jackson σε ηλικία 50 ετών το 2009 μίλησε στη «The Guardian» και η αδελφή του, Jackie Jackson.

    «Κάθε φορά που πηγαίνω στο Λας Βέγκας με το λεωφορείο βλέπω τον Michael δίπλα μου. Το πρόσωπό του είναι δίπλα μου σε μια διαφημιστική πινακίδα. Σταματάω στο φανάρι και λέω: “Τι γίνεται αδερφέ;”», ανέφερε.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.