21.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Ο Lil Nas X ελπίζει ότι το video του «Montero (Call Me By Your Name)» θα καταπολεμήσει την καταπίεση των LGBTQ νέων

    - Χορηγούμενη -

    «Θέλω τα παιδιά που μεγαλώνουν να αισθάνονται ότι δεν χρειάζεται να μισούν τον εαυτό τους».
    Ο Lil Nas X θέλει το νέο του μουσικό βίντεο να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη νεολαία της LGBTQ κοινότητας. Ο ράπερ προκάλεσε διαμάχη μετά την κυκλοφορία του οπτικοποιημένου τραγουδιού του «Montero (Call Me By Your Name)» στις 26 Μαρτίου.

    - Χορηγούμενη -

    Το μουσικό βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Lil Nas X μαζί με τον Tanu Muino, είναι γεμάτο με βιβλικές και αρχαιοελληνικές αναφορές. Σε ένα σημείο, μάλιστα, ο καλλιτέχνης κατεβαίνει έναν ιστό για να βρεθεί στην Κόλαση και να αποπλανήσει τον διάβολο. Σε συνέντευξή του στο «Time», ο 21χρονος ράπερ εξέφρασε την ελπίδα του ότι το βίντεο θα αποτελέσει αφορμή για να ξεκινήσει ένας σημαντικός διάλογος.

    «Αισθάνομαι ότι έχουμε φτάσει σε μια εποχή στη μουσική όπου όλα είναι ωραία και τίποτα δεν είναι πραγματικά πρωτοποριακό ή δεν ξεκινά πια διαλόγους. Θέλω να γίνω μέρος μιας συζήτησης που ισχύει πραγματικά για την κατάστασή μου και τόσα πολλά άτομα που ξέρω», είπε.
    Ο Lil Nas X συνέχισε σχολάζοντας το ζήτημα της καταπίεσης των LGBTQ νέων. «Μεγάλωσα σε ένα αρκετά θρησκευτικό σπίτι – και για μένα, βασιζόταν πολύ στον φόβο. Ακόμα και ως μικρό παιδί, φοβόμουν πραγματικά κάθε λάθος που ίσως είχα κάνει ή δεν είχα κάνει. Θέλω τα παιδιά που μεγαλώνουν να αισθάνονται αυτά τα συναισθήματα, γνωρίζοντας ότι είναι μέρος της LGBTQ κοινότητας, να αισθάνονται ότι είναι εντάξει και ότι δεν χρειάζεται να μισούν τον εαυτό τους», ανέφερε.

    Ο Lil Nas X μοιράστηκε επίσης το μήνυμα που ελπίζει ότι θα λάβουν οι νεότεροι θαυμαστές του από το μουσικό βίντεο για το «Montero (Call Me By Your Name)». «Περισσότερη αποδοχή, περισσότερα ανοιχτά μυαλά μεταξύ της ανθρωπότητας στο σύνολό της. Θέλω τα παιδιά να γνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται να βλάπτουν τον εαυτό τους και ότι είναι ικανά και άξια», τόνισε.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.