19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Πρίγκιπας Κάρολος: Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    - Χορηγούμενη -

    Μετά τη συνέντευξη-βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρει η βασιλική οικογένεια δεν απάντησε (ακόμη) επίσημα, ενώ παράλληλα συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά της.

    - Χορηγούμενη -

    Σύμφωνα με τους βασιλικούς δημοσιογράφους, ο Κάρολος «χαμογέλασε νευρικά» και συνέχισε να περπατά, αγνοώντας την ερώτηση.

    Η επίσκεψη του Καρόλου ήταν μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η διστακτικότητα του κόσμου για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι είπε, μεταξύ άλλων, στην Όπρα ότι ένιωθε «απογοητευμένος» από τον πατέρα του, καθώς σταμάτησε να δέχεται τα τηλεφωνήματά του από τότε που αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από την βασιλική οικογένεια.

    «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλευτούν εδώ – νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος και μιλάμε για τον εγγονό του, τον Άρτσι. Αλλά ταυτόχρονα θα τον αγαπώ πάντα. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές μου, την θεραπεία αυτής της σχέσης» είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

    - Χορηγούμενη -
    πηγηfthis.gr

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.