18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Χρυσές Σφαίρες 2021: Trent Reznor και Atticus Ross κέρδισαν το βραβείο της Καλύτερης Μουσικής για την ταινία «Soul»

    - Χορηγούμενη -

    Οι Trent Reznor, Atticus Ross και Jon Batiste βραβεύτηκαν για τη συνεργασία τους στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar.

    Ο Trent Reznor και ο Atticus Ross των Nine Inch Nails κέρδισαν στις Χρυσές Σφαίρες του 2021 το βραβείο για την Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική Επένδυση χάρη στις συνθέσεις που έγραψαν για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Soul» της Pixar.

    - Χορηγούμενη -

    Ο frontman των Nine Inch Nails αστειεύτηκε παραλαμβάνοντας το βραβείο του ότι το «Soul» σηματοδότησε την πρώτη φορά που μπορούσε να αφήσει τα παιδιά του να παρακολουθήσουν ένα έργο στο οποίο έχει γράψει τη μουσική, καθώς οι τυπικές συνθέσεις του είναι σκοτεινές και αμφισβητούν τον υλισμό.

    «Αυτή είναι η πρώτη δουλειά που έκανα και μπορώ να τη δείξω στα παιδιά μου, οπότε ευχαριστώ Pixar», ανέφερε ο Trent Reznor, πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ευχαριστώντας τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

    Χρυσές Σφαίρες 2021: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές της διοργάνωσης

    Ο Trent Reznor και ο Atticus Ross συνεργάστηκαν στη δημιουργία της μουσικής επένδυσης για το «Soul» με τον Αμερικανό μουσικό Jon Batiste.

    - Χορηγούμενη -

    «Πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας γιατί έχουμε μόνο μία ζωή για να ζήσουμε και μια ψυχή», δήλωσε ο Batiste στην ομιλία του. «Και αυτή η ψυχή είναι χαρούμενη σήμερα που αναγνωρίζεται από το Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (του Hollywood) για αυτό το αριστούργημα μιας ταινίας», πρόσθεσε.

    Παράλληλα, το «Soul» κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων.

    Τα μέλη των Nine Inch Nails διέθεταν δύο υποψηφιότητες στην κατηγορία της Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής Επένδυσης στις Χρυσές Σφαίρες 2021. Εκτός από το «Soul», είχαν μία ακόμη υποψηφιότητα για τις μουσικές συνθέσεις που έγραψαν για την ταινία «Mank» του David Fincher.

    Μιλώντας για τη μουσική επένδυση του «Soul», οι Trent Reznor και Atticus Ross είχαν αναφέρει στο «Heroic Hollywood» ότι οι δημιουργίες του δεν ήταν από «αυτή τη Γης».

    «Το πρώτο μας βήμα είναι πάντα να ακούμε και να προσπαθούμε πραγματικά να καταλάβουμε από πού έρχονται οι σκηνοθέτες: τι βλέπουν, τι φαντάζονται», εξήγησε ο Reznor.

    «Περάσαμε πολύ χρόνο συζητώντας πώς θα έπρεπε να αισθάνεσαι όταν εκτίθεσαι για πρώτη φορά στον κόσμο του “Soul”», τόνισε.

    «Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο στούντιο μας, το οποίο είναι γεμάτο με μια ποικιλία από αληθινά, φανταστικά και συνθετικά μουσικά όργανα, και περάσαμε το πρώτο κομμάτι του χρόνου μας πειραματιζόμενοι με διαφορετικές ρυθμίσεις και διαφορετικά όργανα, βλέποντας τι φαινόταν συναισθηματικά σωστό για να δημιουργήσουμε τη δομή αυτού του κόσμου», περιέγραψε.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.