4.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    Οι τρόποι που θα σε κάνουν να δείχνεις τόσο κουλ όσο ο Brad Pitt

    - Χορηγούμενη -

    Μαθήματα αβίαστου στυλ από το πιο λαμπρό από όλα τα αστέρια του Hollywood, με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια.

    - Χορηγούμενη -

    Αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του Hollywood εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες. Ένας γνήσιος κινηματογραφικός αστέρας που καταφέρνει να δείχνει πάντα «κουλ» στη μεγάλη οθόνη (αλλά και όποτε εμφανίζεται εκτός αυτής), άσχετα με το αν η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί θεωρείται κατ’ εξοχή blockbuster (εντελώς ενδεικτικά να αναφέρουμε τα Fight ClubΗ συμμορία των έντεκα και Κύριος και Κυρία Smith) ή πιο «ιδιαίτερη» παραγωγή, (όπως φερ’ ειπείν Οι δώδεκα πίθηκοι ή τη Δολοφονία του Jesse James από τον δειλό Robert Ford). Αλλά και πρότυπο για εκατομμύρια άντρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

    Με αφορμή τα γενέθλιά του -γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 57 χρόνια-, συγκεντρώσαμε όλα όσα έχεις να σου διδάξει ο Brad Pitt για να είσαι cool, στιλάτος και ωραίος.

    Ένα σμιλεμένο six pack θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το στυλ σου

    Θέλεις να κλέβεις τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείς ακόμη κι αν κυκλοφορείς φορώντας κυριολεκτικά ό,τι βρίσκεις μπροστά σου; Αν ναι, λιώσε το κορμί σου στο γυμναστήριο, μέχρι αυτό να αρχίζει να θυμίζει κάπως εκείνο του Brad στην ταινία που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που βλέπεις το… σαπούνι.
    Σοβαρά. Βλέπεις, ένα γυμνασμένο κορμί (πολύ δε περισσότερο ένα στεγνό και «μαζεμένο» στομάχι) εκτός από το να ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου, σε βοηθά να δείχνεις πιο στιλάτος επειδή τα ρούχα που φοράς κάθονται καλύτερα σου. Και ναι, είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις
    > Πώς θα αποκτήσεις το σώμα του Brad Pitt στο Fight Club
    Μάθε να εκτιμάς (και, κυρίως, να εμπιστεύεσαι) τα κοστούμια

    Κάποιοι θα ισχυριστούν ότι η περιβόητη «Συμμορία των Έντεκα» αποτελεί μια ταινία που αφηγείται μια ληστεία σε κάποιο καζίνο στο Las Vegas. Πρόκειται περί λάθους. Βλέπεις, στην πραγματικότητα, το εν λόγω φιλμ αποτελεί μια σπουδή πάνω στη σημασία του καλού και προσεγμένου ντυσίματος στο πώς σε αντιλαμβάνονται οι γύρω σου -ακόμη κι ένας ληστής μπορεί να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη αν χαμογελά όταν πρέπει και, κυρίως, φορά το κατάλληλο κοστούμι.
    Βέβαια, αυτό που κάνει τον αξιότιμο κ. Pitt να ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη ταινία δεν είναι τόσο τα εκπληκτικά sur mesure κοστούμια που «μοστράρει» όσο το πόσο «κουλ» και άνετος δείχνει όταν τα φορά -σχεδόν με τον τρόπο που θα φορούσε τζην ή lounge pants.
    > Πώς να «σπάσεις» δημιουργικά το κοστούμι σου
    Για το τέλος, κράτα το εξής σημαντικό: Άσχετα με τα όσα ενδεχομένως πιστεύεις, δεν υπάρχει κοστούμι που να ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, προσπάθησε να αποκτήσεις όχι μόνο μια αλλά τουλάχιστον δύο «πανοπλίες».

    Το πολύ κοντό μαλλί είναι απλό και ταιριάζει σε (σχεδόν) όλους

    Δε χρειάζεται να έχεις έντονα ζυγωματικά για να δοκιμάσεις να πάρεις τα μαλλιά σου με την «ψιλή», κοπιάροντας ουσιαστικά το look που είχε ο Pitt στον Κύριο και την Κυρία Smith. Πρόκειται για ένα κούρεμα ιδιαίτερα βολικό, το οποίο όχι μόνο προσδίδει αρρενωπότητα αλλά και το οποίο είναι ιδιαίτερα βολικό, μιας και δεν προϋποθέτει τη χρήση κάποιου προϊόντος styling ή, ακόμη χειρότερα, χρόνο για φορμάρισμα.
    Μοναδικές απαραίτητες προϋποθέσεις; Να διαθέτεις πυκνή τρίχα αλλά και να χρησιμοποιήσεις την μηχανή κουρέματος από τη δεύτερη σκάλα και πάνω -εκτός, βέβαια, κι αν θέλεις να αντιγράψεις όχι τον Brad αλλά τον Jason Statham.

    Αποδέξου την ηλικία σου

    - Χορηγούμενη -
    Θυμήσου την εμφάνιση του Brad στο Fury, στο ρόλο του μπαρουτοκαπνισμένου Λοχία, αλλά και την αντίστοιχη στο Θέλμα και Λουίζ, όπου και υποδύθηκε το ερωτικό αντικείμενο του πόθου των δύο (ελαφρώς «σιτεμένων») πρωταγωνιστριών.
    Προφανώς και η διαφορά στην εμφάνισή του ανάμεσα στα δύο αυτά φιλμ είναι τεράστια -κάτι απόλυτα φυσιολογικό, ειδικότερα αν λάβεις υπόψη ότι τα χωρίζουν εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια. Σε αντίθεση με κάποιους συναδέλφους του (όπως, για παράδειγμα, τον Tom Cruise) που προσπαθούν να «παγώσουν» τον χρόνο στην πρώτη νιότη τους, είτε ως προς τους ρόλους που υποδύονται, είτε ως προς την εμφάνισή τους, ο Pitt φαίνεται να έχει συμφιλιωθεί με την ηλικία του, προσέχοντας μεν το σώμα του αλλά αποφεύγοντας δε τις κραυγαλέες αισθητικές επεμβάσεις.
    > O Brad Pitt, το διαζύγιο και οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία ενός άντρα
    Δεν υπάρχει άντρας στον οποίο να μην πηγαίνει το tuxedo
    Τόσο στο Συνάντησε τον Τζο Μπλακ, όσο και στο Σύμμαχοι, ο Pitt δείχνει εξαιρετικός φορώντας το πιο επίσημο από όλα τα επίσημα αντρικά ενδύματα.
    > 7 black tie κουρέματα για να «φορέσεις» στο ρεβεγιόν
    Σύμφωνοι, μπορεί καθένα από τα κομμάτια αυτά να κοστίζει μερικές (ΟΚ, αρκετές) χιλιάδες ευρώ, όμως η ουσία παραμένει ότι το συγκεκριμένο ρούχο αποτελεί την πλέον ασφαλή λύση αν θέλεις να δείχνεις «στα καλύτερά σου» σε κάθε (πολύ) επίσημη περίσταση. Κάτι που οφείλεις να θυμάσαι καλά, ειδικότερα δε αν λάβεις υπόψη τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν γοργά.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.