5.9 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, 2024
More

    Τελευταία νέα

    David Guetta: Ο κορυφαίος DJ στον κόσμο για το 2020

    - Χορηγούμενη -

    Για δεύτερη φορά στην καριέρα του κερδίζει ο David Guetta τον τίτλο του κορυφαίου DJ.

    - Χορηγούμενη -

    Ο David Guetta στέφθηκε ο Νο. 1 DJ στον κόσμο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ετήσιας ψηφοφορίας του DJ Mag για τους 100 κορυφαίους DJs.

    Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει τον τίτλο ο Γάλλος σούπερ σταρ DJ και διεθνώς φημισμένος παραγωγός μουσικής, σχεδόν μια δεκαετία μετά την πρώτη του νίκη στο θεσμό, το 2011.

    Ο David Guetta δέχτηκε το βραβείο του κατά τη διάρκεια του AMF Presents Top 100 DJs, μιας εικονικής τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

    Ο 53χρονος καλλιτέχνης δήλωσε για τη νίκη του: «Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με ψήφισαν. Με συγκινεί αρκετά να σκέφτομαι ότι έχουν περάσει 40 χρόνια από τότε που έπαιξα για πρώτη φορά σε club και 10 χρόνια από τότε που κέρδισα το βραβείο αυτό».

    - Χορηγούμενη -

    «Όταν το κέρδισα για πρώτη φορά πριν από 9 χρόνια, είχα μεγάλο μίσος για τη συγχώνευση της χορευτικής μουσικής με τη mainstream και την pop και μοιάζει εντελώς τρελό καθώς κοιτάζω πίσω τώρα, βλέποντας πώς έχει διαμορφώσει τη βιομηχανία και πώς την έκανε να εξελιχθεί», συνέχισε.

    Παρά τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορονοϊού, οι θαυμαστές της dance μουσικής υποστήριξαν με όλη τους τη δύναμη τους αγαπημένους τους DJ στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων 100 DJs του 2020. Συνολικά καταγράφηκαν σχεδόν 1,3 εκατομμύρια ψήφοι από κάθε γωνία στη Γη.

    Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό ο David Guetta συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύρια δολάρια για τις προσπάθειες ανακούφισης από τον COVID-19 μέσω της σειράς ζωντανών εκδηλώσεών «United At Home», την οποία παρακολούθησαν πάνω από 50 εκατομμύρια θεατές.

    Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο David Guetta έστρεψε την προσοχή στο γεγονός ότι η βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία.

    «Δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες, αλλά και οι σκληρά εργαζόμενοι ντόπιοι, οι ομάδες ασφαλείας, οι promoters και οι τεχνικοί σε όλο τον κόσμο που έχουν κάνει την dance μουσική μια τόσο τεράστια και ακμάζουσα βιομηχανία που απαιτεί σεβασμό σε όλα τα επίπεδα», είπε.

    - Χορηγούμενη -

    Προσφατα

    Διαβασε και αυτο

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.